Test Slices for Twitter

Få kontroll på tvitringen

Denne appen gir deg full oversikt over hva som skjer.

Format: iPhone og Android
Pris: 30,- / gratis

Det tvitres utallige meldinger gjennom Twitter hver eneste dag. For mange kan det synes umulig å holde tritt med denne informasjonsstrømmen.

Slices for Twitter.
Slices for Twitter.

Slices for Twitter gjør noe med akkurat dette. Denne appen gjør at du enklere kan følge med på akkurat det som er interssant for deg.

Velg selv

Sentralt er såkalte Slices, som rett og slett hjelper deg å dele inn tweets i forskjellige strømmer eller kategorier om du vil.

En annen interessant funksjon er muligheten for å følge akkurat det som skjer her og nå. Typisk kan dette være et sportsarrangement, en konsert, en viktig hendelse eller bare noe så banalt som et TV-program.

Du kan selvsagt også se hva som er de mest populær tweetene akkurat nå, og så kan du selv velge om du skal le eller gråte av hva verdens befolkning synes er mest interessant å snakke om.

Kort sagt hjelper Slices for Twitter deg å organisere og kategorisere twwet, samt å gjøre det enklere å finne frem til akkurat det innholdet du er ute etter.

Slice for Twitter er ikke for alle og enhver. For at denne appen skal ha noen verdi for deg, bør du være over gjennomsnittlig interessert i Twitter, eller i det minste ha en ambisjon om å bli en aktiv tvitrer.

Terningkast: 5

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen