Sletter MSN på Windows-telefoner

Alternativ tekst mangler
MSN Messenger fjernes fra Oranges nye Windows-mobil.

En av fordelene ved å bruke en Windows Mobile-basert mobiltelefon, er at den er tilrettelagt for den populære lynmeldingstjenesten MSN Messenger. Ved å ta i bruk dette programmet, kan du sende lynmeldinger til venner og kjente akkurat som på PC-en.

Nå viser det seg at mobiloperatøren Orange ikke setter spesielt stor pris på denne muligheten, og fjerner MSN Messenger fra telefoner som selges i deres nett. Orange har i følge MSmobiles.com fjernet MSN Messenger fra alle sine SPV M3100-modeller. Dette er telefonen som selges under merkenavnet HTC TyTN her hjemme.

3G-operatøren Tre har imidlertid ikke latt seg skremme av lynmeldingsbruk på mobiltelefoner. Tre tilbyr sine kunder gratis bruk av MSN Messenger mot at du binder deg til et abonnement. Faktisk tar operatøren et ekstra skritt, og lar deg laste ned en Java-basert MSN-klient, uten at du trenger en Windows-basert mobiltelefon.

Oranges MSN-nekt er imidlertid ikke umulig å komme seg rundt. I følge MSNmobiles.com, er det bare å oppdatere telefonens programvare med HTC TyTN-programvare.

Dette er ikke første gang en mobiloperatør skjelver i buksene på grunn av lynmeldinger. T-Mobile i Storbritannia har fra før av lagt ned forbud mot bruk av MSN Messenger og andre lynmeldingstjenester i sitt HSDPA-nett.

(Kilde: msmobiles.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen