Slett ti venner - få en burger
Teknofil

Slett ti venner - få en burger

Hvor langt er du villig til å gå for en gratis hamburger? Burger King ber ikke om mye.

En burger, ti venner
Burger King har satt i gang en noe spektakulær kampanje rettet mot vår glede over sosiale nettsamfunn. Med applikasjonen Whooper Sacrifice ber de deg slette ti venner. Til gjengjeld får du et gavekort på en whopperburger hos hamburgerkjeden.


Hvor mye er vennene dine verdt?
Kampanjen er ikke kun et utspill for å få nye kunder, men den er samtidig et forsøk på å se hvor sterkt vennskapet med dine venner på Facebook egentlig er.

- Nå er tiden inne for å teste ditt nettvennskap. Legg til Whopper Sacrifice på din Facebook og vi vil gi deg en gratis Whopper når du har ofret fem av dine venner, står det på kampanjens nettside.

Ditt offer blir advart
Men det er ikke bare bare å forkaste vennene dine gjennom kampanjen. Vennene du ofrer får behørig beskjed om hvor mye du egentlig syns du er verdt.


Derimot er det foreløpig ingen grunn til at du skal ofre dine venner riktig enda. Kupongen du får gjennom kampanjen vil nemlig kun fungere på Burger Kings restauranter i USA. Så om du ikke skal over Atlanteren den nærmeste tiden kan du trygt fortsette å holde på vennen dine. Eventuelt kan du se det som en god unnskyldning for å fjerne noen "venner" du var vel kjapp med å legge til på Facebook.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen