Slanket seg med dataspill

Slanket seg med dataspill

For 25-åringen fra Chicago hadde et ønske om å smelte sammen trening og spilling. Ikke noen naturlig kombinasjon til vanlig, men etter at spillkonsollen Nintendo Wii kom på markedet har det faktisk blitt mulig.

Den bevegelsesstyrte konsollen krever nemlig litt bevegelse for å spille noen av spillene, som Wii Sports.

Gikk ned fire kilo
DeLorenzo startet eksperimentet i desember i fjor og gjennomførte det i løpet av seks uker. Treningsprogrammet besto av å spille Wii Sports i 30 minutter per dag. Han endret ingen andre vaner, slik at spillingen skulle være eneste element for å forklare et eventuelt vekttap.

Under treningseksperimentet målte han kontinuerlig en rekke data, som vekt, BMI (kroppsmasseindeks), kaloriforbrenning og prosent kroppsfett.

Ved utgangen av forsøksperioden hadde han gått ned litt over fire kilo. DeLorenzo selv var positivt overrasket, siden dette var det hans første vekttap på over to år. Han legger også vekt på at han fortsatte å spise søtsaker under treningsperioden.

Kanskje like viktig som vekttaper er det at DeLorenzo faktisk klarte å jobbe seg opp ett nivå på kondisjonsskalaen. Ifølge The American Council of Exercise gikk han fra kategorien ”akseptabel” til ”fitness”.

Se video av eksperimentet under:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen