Slankebelte og snakkende tallerken

Slankebelte og snakkende tallerken

Hvem er vel ikke litt for grådig inni mellom? Nå kan en spydig tallerken hjelpe oss med å stoppe i tide. Med kommentarer som ”Hvor er viljestyrken din” og ”Stopp der” vil tallerken prøve å redusere matmengden vår.

Veier maten
Den såkalte Smart Plate er på størrelse med en vanlig middagstallerken og er koblet til en mini-PC som registrerer når man fyller på mer enn en bestemt vekt. Så bruker den innspilte replikker for å få en til å angre.

Man kan riktignok jukse ved å putte på lettere, men usunn mat som pommes frittes. For juksemakerne finnes det imidlertid et slankebelte som piper når magen utvider seg for mye.

Raskere enn kroppen

Det er den ukrainske forskeren Dr Chausovsky som står bak oppfinnelsene.

- Vi begynner først å føle oss mette minst 20 minutter etter at vi har begynt å spise. Denne tiden er nok til å spise to eller tre ganger så mye som vi egentlig burde. Disse produktene gir beskjed før kroppen er kommet så langt, sier Chausovsky til nettstedet iol.co.za.

Musikk-kondom

Chausovosky er fra før av kjent for sine originale oppfinnelser for moderne mennesker. Hans aller mest kjente oppfinnelse er en musikk-kondom med innebygd bevegelsesdetektor. Denne skal gjøre at musikken varierer i takt med sex-partnernes tempo.

Blant andre oppfinnelser fra universitetet han leder i Ukraina er en dings som skal gjøre den menneskelige orgasmen mer ungdommelig. Det er også laget en maskin som skal hindre sjåfører fra å sovne bak rattet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen