Slankt og flott fra Panasonic

Slank og flott kompakt fra Panasonic

Slankt og flott fra Panasonic

Pen design sammen med god ytelse, sier selskapet.

Nå har Panasonics nyeste tilskudd til FX-serien kommet. Lumix DMC-FX80 er modellen for deg som er opptatt av både design og ytelse. Lyssterk Leica-optikk i et slankt kamerahus er kombinasjonen som Panasonic håper vil slå an. Optikken har 5x optisk zoom og en brennvidde tilsvarende 24 – 120 med mer.

Lyssterk vidvinkel
I likhet med deres to andre kameraer kan lengste brennvidde dobles ved hjelp av digital zoom, og Panasonic sier selv at dette ikke skal forringe kvaliteten. Lysstyrken er f/2.5-6.4 og vil gjøre det enklere å ta bilder i situasjoner med lite lys tilgjengelig.

Kamerahuset har en bildebrikke på 12,1 megapiksler, og kameraet kan ta opp film i full-HD, med 60 bilder i sekundet. Det kan gi deg mye slow motion-moro, men er du veldig opptatt av god filmkvalitet er kanskje Panasonics TZ30 noe for deg, fordi den ved filming har 60 progressive bilder i sekundet i full-HD, altså 1080p i stedet for 1080i, som gir en lavere kvalitet. 1080i er kort fortalt billigversjonen av 1080p.

I likhet med de andre nye Panasonic-kameraene har også FX80 noen spesialeffekter. Panasonic trekker frem 3D-funksjon og panoramamuligheter, samt blant annet filteret deblurring, som kan simulere lav dybdeskarphet eller tilt-shift-funksjon.

Til tross for den slanke kroppen har FX80 en tre tommers berøringsskjerm hvor blant annet fokus kan settes.

I likhet med Panasonics to andre nylanserte kameraer, TZ30 og FT4, er pris og lanseringsdato ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen