Slankt og flott fra Panasonic

Slank og flott kompakt fra Panasonic

Slankt og flott fra Panasonic

Pen design sammen med god ytelse, sier selskapet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nå har Panasonics nyeste tilskudd til FX-serien kommet. Lumix DMC-FX80 er modellen for deg som er opptatt av både design og ytelse. Lyssterk Leica-optikk i et slankt kamerahus er kombinasjonen som Panasonic håper vil slå an. Optikken har 5x optisk zoom og en brennvidde tilsvarende 24 – 120 med mer.

Lyssterk vidvinkel
I likhet med deres to andre kameraer kan lengste brennvidde dobles ved hjelp av digital zoom, og Panasonic sier selv at dette ikke skal forringe kvaliteten. Lysstyrken er f/2.5-6.4 og vil gjøre det enklere å ta bilder i situasjoner med lite lys tilgjengelig.

Kamerahuset har en bildebrikke på 12,1 megapiksler, og kameraet kan ta opp film i full-HD, med 60 bilder i sekundet. Det kan gi deg mye slow motion-moro, men er du veldig opptatt av god filmkvalitet er kanskje Panasonics TZ30 noe for deg, fordi den ved filming har 60 progressive bilder i sekundet i full-HD, altså 1080p i stedet for 1080i, som gir en lavere kvalitet. 1080i er kort fortalt billigversjonen av 1080p.

I likhet med de andre nye Panasonic-kameraene har også FX80 noen spesialeffekter. Panasonic trekker frem 3D-funksjon og panoramamuligheter, samt blant annet filteret deblurring, som kan simulere lav dybdeskarphet eller tilt-shift-funksjon.

Til tross for den slanke kroppen har FX80 en tre tommers berøringsskjerm hvor blant annet fokus kan settes.

I likhet med Panasonics to andre nylanserte kameraer, TZ30 og FT4, er pris og lanseringsdato ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen