Slank nyhet fra Sony

Slank nyhet fra Sony

Bravia ZX1 er navnet på Sonys nye LCD-TV. Skjermen har Full HD, er 40" stor og kun 9,9 mm dyp. Dette gjør ifølge Sony skjermen til den slankeste LCD-TV-en i produksjon noensinne.

For å muliggjøre en så tynn TV, har Sony tatt i bruk sidemonterte LED-lys i stedet for tradisjonell bakbelysning.

Trådløs HD-overføring

Med skjermen følger en egen mottakerboks hvor alt av tilkoblinger gjøres. Herfra går et trådløst signal som overfører lyd og bilde tapsfritt til TV-en ved hjelp av såkalt "Bravia 1080 Wireless"-teknologi.

Mediamottakeren kan plasseres opptil 20 meter fra selve skjermen, og ettersom fjernkontrollen til TV-en bruker radiosignaler og ikke infrarød, skal den kunne plasseres nesten hvor som helst uten at du mister forbindelse med TV-en.

Bravia ZX1 har fire HDMI-kontakter (en på skjermen, tre på mottakerboksen), innebygget DVB-T- og DVB-C-tuner og USB-kontakt. Via sistnevnte kan egne bilder tilkobles og skjermen dermed brukes som en personlig og digital bilderamme.

TV-en kommer med Motionflow 100 Hz, IB Reduction og Bravia Engine 2, alle teknologier fra Sony som skal gi forbedret bildekvalitet.

Ikke billig

Sony Bravia ZX1 ankommer butikkene i disse dager og har veiledende pris på 55 000 kroner. Høyttalere og veggfeste er da inkludert, men ønsker du bordstativ kommer en kostnad på 3 600 kroner i tillegg.

(Kilde: Sony)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen