Slank kjappis fra Sony Ericsson

Nykommeren M600i vil bli et alternativ for proffbrukere som ikke har lommer eller lommebok til P990i. Den slanke mobiltelefonen er bare 15 mm tykk, og dermed blant de som tar minst plass i lommen.

 

M600i har ikke kamera, men ser vi bort fra det har den det aller meste. Størrelsen til tross har M600i fått en 2,6 tommers trykkfølsom skjerm, 80 MB innebygd minne og plass for minnekort.

Minnekortet er av typen Memory Stick Micro, og er det første produktet fra Sony Ericsson som bruker denne typen kort.

Qwerty-tastaturet er fordelt med to bokstaver per knapp, og du må som på noen av de rimelige modellene til Nokia vite hvilken vei du skal trykke for å komme riktig.

Med e-post i høysetet
Sony Ericsson skriver i sin pressemelding at rundt 650 millioner mennesker bruker e-post i jobben, og at behovet for mobile løsninger stadig øker.

- Vi merker en stor etterspørsel etter telefoner som tilbyr rask og enkel e-posthåndtering, sier Erik Sandsmark, National Account Manager i Sony Ericsson Norge i en pressemelding.

M600i har fått støtte for en rette e-postklienter som blant annet Altecia, BlackBerry Connect, Microsoft Exchange ActiveSync, Intellisync og Ericsson Mobile Office, samt vanlig IMAP og push-mail.

Med 3G får du rask oppkobling og nedlasting av filer og dokumenter, og som seg hør og bør håndterer mobilen alle vanlige dokumenter som Excel og Word. I tillegg har den en Adobe PDF-leser og et grensesnitt som gjør det mulig å bruke flere applikasjoner samtidig.

M600i kommer i granittsvart og krystallhvit, og begge modellene skal komme på markedet i løpet av andre kvartal i år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen