Slanger på et fly

Samuel L. Jackson ble med i filmen bare på grunn av navnet. Filmen "Snakes on a plane" ofte forkortet "SoaP" har fått kultstatus lenge før den er ferdiglaget. "Det er eneste grunnen til at jeg tok jobben, jeg leste tittelen. Du har enten lyst til å se filmen eller ikke," har Jackson uttalt.

Filmen handler om en leiemorder som slipper løs en mengde av dødelige slanger ombord på et fullt passasjerfly over Stillehavet. Hensikten er å drepe et vitne under beskyttelse av FBI. En av agentene spilles av Samuel L. Jackson som tydeligvis møter på uante komplikasjoner.

Tidligere denne måneden spilte de inn ytterligere nye scener for å heve aldersgrensen på filmen. Mer blod, mer slanger og mer nakenhet, mest for å tilfredsstille en stadig større fanskare. De skal også ha spilt inn en scene med replikken "I want these motherfucking snakes off the motherfucking plane" etter sterkt ønske fra fansen, ifølge Reuters og Hollywood Reporter.

Ronny Yu (Freddy vs. Jason) hadde opprinnelig regien i filmen, men David R. Ellis (Final Destination 2, Cellular) tok over på grunn av budsjettet og kreativ uenighet.

Filmen har premiere i august.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen