SL65 med glitter og stas

Det er ikke første gang vi ser luksus-utgaver av mobiltelefoner. Mest ekstrem er Vertu, et merke dedikert til luksusmarkedet. De tilbyr kun telefoner i 30000-kroners klassen.

Siemens vil også ha et tilbud til de av oss som har problemer med å bli kvitt pengene, og lanserer nå SL65 Escada. Den tyske mobilprodusenten har også tidligere samarbeidet med Escada og resultatet var en luksusutgave av SL55.

Jeans og diamanter
Det internasjonale motehuset Escada har produkter som klær, smykker og parfyme i sortimentet - alt i den øvre prisklasse. De har nå utsmykket en SL65 med noe så velklingende som Swarovski-krystaller, farger i jeans-stil og tre perlekjeder.

Koster å være kar
I vår test fikk SL65 beskrivelser som klumpete, tung, lite vakker og at man får svært dårlig valuta for pengene. Det spørs om valutaen for pengene blir særlig bedre med krystaller og perlekjeder på kjøpet. Siemens og Escada har kommet frem til at 799 Euro er passe veiledende pris. Langt unna Vertu-nivå, men likevel mer enn det dobbelte av en standard SL65.

Men kanskje blir telefonen nå så vakker at det veier opp for det negative, den stive prisen inkludert?

Begrenset antall
Det kommer tre utgaver av telefonen. Du kan velge mellom naturlige hvite eller sølvfargede perler og zirconium-juveler rundt Escada-logoen.
Totalt vil det kun bli produsert 7000 utgaver og telefonen skal i skrivende stund være tilgjengelig i Siemens Onlineshop og Escada-forretninger rundt omkring i verden.