Skytjeneste lover uendelig lagringsplass
Teknofil
(Bilde: Bitcasa)

Skytjeneste lover uendelig lagringsplass

Og det er skikkelig billig.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Er du på jakt etter en nettskybasert lagringstjeneste hvor du kan lagre bilder, musikk, video og andre dokumenter uten å måtte bekymre deg for å gå tom for plass? Da kan Bitcasa muligens være midt i blinken. Den amerikanske tjenesten har nå kommet ut av beta, og kan friste med et lokketilbud ut denne måneden.

Bitcasa tilbyr altså en funksjon de kaller Infinite Drive, og som navnet antyder betyr det at selskapet garanterer at du kan lagre så mye du bare orker på deres servere. Tjenesten krypterer all data du laster opp, slik at det bare er du som skal ha tilgang til filene dine.

Ellers er Bitcasa som skylagringstjenester flest – du får tilgang til alle dine synkroniserte data på tvers av ulike duppeditter og du kan dele med hvem du vil.

Gratis og abonnement

Slik ser Bitcasas nettapplikasjon ut.
Slik ser Bitcasas nettapplikasjon ut.Foto: Bitcasa

Bitcasa ble grunnlagt høsten 2011, og har i lengre tid vært i en testperiode. Nå er selskapet klare til å bringe tjenesten ut til de store massene, og banker derfor i bordet med en prisreduksjon for nye kunder.

Tjenesten kommer hovedsakelig i to utgaver – en gratisversjon som støtter opptil 10 GB, og et abonnement på normalt 10 dollar (55 kroner) i måneden, eller 99 dollar (540 kroner) i året.

Det er selvsagt betalutgaven som tilbyr uendelig lagringskapasitet, samt uendelige arkiver bakover i tid, om du skulle ha slettet eller endret filer underveis.

For å feire den brede lanseringen, tilbyr Bitcasa nå en redusert pris for Infinite-versjonen på 69 dollar (380 kroner) for et helt år. Betabrukere kan nyte et tilbud på 49 dollar (270 kroner) for ett år.

Bred støtte

En egen Bitcasa-klient er tilgjengelig på tvers av en mengde ulike plattformer, inkludert iOS, Android, OS X, Windows og Windows RT. I tillegg finnes det en nettbasert applikasjon. En Linux-utgave er på vei, og er allerede i alfaversjon.

Sjekk ut denne videoen for mer informasjon om Bitcasa:


(Kilde: Business Wire)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen