Skytespill fra TrackMania-skaperne
Teknofil

Skytespill fra TrackMania-skaperne

De første detaljene om ShootMania Storm er ute på nettet.

Ubisoft har kunngjort de første detaljene om det neste spillet fra TrackMania-skaperne Nadeo. Det heter ShootMania Storm, og er et førstepersons skytespill for flerspiller. Spillets betatest skal starte om få måneder.

Konseptbilde.
Konseptbilde.

Brukerne i sentrum

I likhet med TrackMania-serien vil brukerskapte nivåer være sentralt i ShootMania Storm, og spillet selges med et integrert og lettfattelig redigeringsverktøy som lar spillerne pusle sammen sine egne nivåer.

Disse kan så deles med andre, og nye nivåer lastes ned automatisk når du spiller på en server som bruker dem. Dermed vet du aldri hva som venter deg når du logger på nettet.

I pressemeldingen forteller Ubisoft at spillet skal videreføre TrackMania-seriens fokus på konkurranse og moro. ShootMania Storm skal lanseres via ManiaPlanet 2.0.

Ellers er pressemeldingen sparsom med detaljene, men det første konseptbildet fra spillet viser futuristisk kamp hvor spillerne ser ut til å ha mulighet til å fly.

Nadeo jobber som kjent også med et rollespill, QuestMania, men vi har fortsatt ikke fått noen informasjon om det spillet.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen