Skype på øret

Motorola lanserer nå det første blåtann-hodesettet som er sertifisert av Skype. Løsningen kaller de Motorola Wireless Internet Calling Kit, og består av Motorolas H500 blåtannhodesett og en en USB blåtannadapter til PC-en, PC850.

Løsningen fungerer ved at du kobler USB-adapteret i PC-en din. Deretter kobles hodesettet til adapteret. Dermed sendes samtalene trådløst via blåtann fra PC-en til hodesettet.

Det spesielle med denne løsningen er at du i tillegg til å bruke hodesettet til Skype, også kan bruke det som et helt vanlig hodesett på en mobiltelefon med blåtann. Når settet brukes sammen med en PC med Skype, har det en rekkevidde på inntil ti meter. Hodesettet har opptil seks timers taletid. Løsningen kan kun brukes på en PC som er utstyrt med Windows.

Motorolas løsning er imidlertid ikke på noen måte revolusjonerende. Denne typen løsninger har vært mulige helt siden blåtann-standarden kom. Det man trenger er et hodesett og en blåtann-adapter til PC-en. Motorolas løsning er likevel den eneste som er sertifisert av Skype, som dermed går god for at løsningen skal fungere bra.

Motorolas trådløse Skype-sett koster i underkant av 700 kroner ($99,99), og kan kjøpes fra Skypemart.com. Dette er en relativt normal pris for en tilsvarende utstyr.

(Kilde: Mobil.se, Skype.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen