Skype med SMS-tjeneste

Ved å legge til kontakten smsgateway i Skype, vil du kunne sende tekstmeldinger til dine venner. Du trenger bare å skrive <telefonnummer> <meldinger> i en tekstmelding til smsgateway, og meldingen din blir videresendt til mobiltelefonen du ba om.

For å sende en melding til en Skype-bruker fra din mobiltelefon, bruker du telefonnummeret +44 77 47 78 23 20, med kodeordet skype. Ved å legge på Skypenavnet til personen du ønsker å sende meldingen til, vil meldingen bli videresendt til datamaskinen.

Tjenesten har blitt betatestet frem til i går, og selskapet Connectotel, som står bak tilbudet, har nå kommet med en offentlig beta-test av programmet. Prisen på meldinger sendt fra mobiltelefon er i beta-perioden satt til å være det samme som en vanlig tekstmelding sendt over mobilnettet.

For å få være med i den offentlige beta-testen som nå pågår, må du søke Connectotel om lov til å bruke tjenesten. Dette gjør du ganske enkelt ved å legge til brukeren smsgateway på Skype, og å vente på svar. Programmer.no har ikke prøvd dette, men ifølge Connectotel bruker selskapet din Skype-profil til å avgjøre om du får være med i testen eller ikke.

Kilder: Connectotel, ZDNet UK

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen