Skype kommer med videotelefoni

Videotelefoni har vært savnet av Skypes brukere over lengre tid, men nå kan det se ut til at ønskene vil bli oppfylt. Direktør og gründer Niklas Zennström demonstrerte nemlig denne uken en intern betautgave av Skype som har støtte for videotelefoni. Demonstrasjonen skjedde under en konferanse ved Stanford University, og ble gjort fra Zennströms kontor i Estland.

I juni meldte vi om et gratis tilleggsprogram som gjør det mulig å bruke videotelefoni via Skype. At videotelefoni nå blir integrert i Skype, vil gjøre flere oppmerksomme på at det faktisk tilbys og dermed forhåpentligvis skaffe flere kunder.

Skype er et meget populært program som gjør det mulig å ringe gratis til andre brukere av programmet. Riktignok må man betale for å ringe til fast- og mobiltelefoner, men kostnadene er mye lavere enn ved bruk av vanlig telefon. I tillegg til dette er det mulig å bruke Skype til å sende lynmeldinger, akkurat som for eksempel MSN Messenger. Skype har over 44 millioner registrerte medlemmer, et tall som vokser med rundt 150.000 hver dag.

Det er ikke kjent når Skype med videotelefoni kommer.

Kilder: News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen