Skype klar for din mobil

For den populære IP-telefonitjenesten Skype har kommet med en betaversjon av programmet sitt til helt vanlige mobiltelefoner. Selskapet lover at programmet skal fungere helt eller delvis på omtrent 50 av de mest populære javamobilene til Nokia, Motorola, Samsung og Sony Ericsson.

Ikke fullstendig i Norge
Betaversjonen er tilgjengelig over hele verden med individuell chat og gruppechat, i tillegg til å se hvem som er online. Enda mer spennende er det at det er mulig å motta samtaler fra Skype-brukere, og via Skypein.

Skype-to-Skype og Skypeout-samtaler er for øyeblikket bare tilgjengelig i syv land, og overraskende nok er ikke Norge en av disse. Det er derimot Danmark, Sverige og Finland.

Systemet for å ringe opp fungerer ved at programmet ringer opp et lokalt nummer, som kobler deg videre via IP-telefoni. Det vil si at når Norge blir et av de støttede landene kan du ringe venner i USA som er på Skype til samme kostnaden som om du skulle ringe fasttelefon her i landet.

Fullstendig versjon etter hvert
Betatestingen av programmet er ment å vare i noen måneder fremover, der de samler inn informasjon fra brukerne. Deretter vil selskapet slippe en fullstendig versjon til mobilbrukere verden over.

Finn ut hvordan du laster ned og bruker tjenesten på din mobil via nettsidene til Skype.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen