Skype i retro innpakning

Vi kan ikke sette under tvil det faktum at Skype har høstet brukere i lange baner de siste årene. For ett år siden kunne Skype skilte med å ha latt skype-brukere føre en milliard minutter med gratis samtaler.

Den enorme Skype-bruken har blant annet ført til større etterspørsel etter hodesett med mikrofon, slik at man kan oppnå optimal lydkvalitet. Salget har i perioder tatt helt av.

Firmaet har derfor skaffet seg et stort antall partnere, som til nå har produsert mer enn 400 forskjellige produkter. I butikken er det disse produktene som blir stemplet med et godkjenningsmerke fra Skype.

Gammel mote - ny teknologi
Hulger, som er en av partnerne til Skype, lanserte nylig en ny og interessant enhet for å kunne føre telefonsamtaler over Sype. Produsenten kan ikke akkurat sies å ha funnet opp noe nyskapende, men likevel vil kanskje mange sette pris på håndsettet, som har fått navnet P*Phone.

Nykommeren ligner rett og slett et godt gammelt håndsett for de gamle bordtelefonene. Denne kan plugges rett i PC-ens mikrofon- og hodesettinnganger, henholdsvis vanlige 3,5 mm minijack.

Med Hulgers P*Phone skal menneskenes savn til de gode gamle telefonrørene tilfredsstilles ved hjelp av nyere teknologier som PC, Internett og Skype. Dermed blir telefonsamtalene billige, og de gode minnene fra de første telefonsamtalene holdes vedlike.

Håndsettet kan kjøpes på Skypes nettbutikk for £ 50, henholdsvis tett opp mot 600 kroner med dagens kurs.

(Kilde: Skype)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen