Skype får videosamtale på Android

Skype får videosamtale på Android

Men enn så lenge er det kun til noen få modeller.

Skype har nå sluppet en ny utgave av sin Android-applikasjon. Denne gir deg muligheten til å snakke med andre via video, programmet ikke har hatt mulighet for tidligere. Skype som tidligere i år ble kjøpt opp av Microsoft tilbyr denne muligheten kun til en håndfull enheter i starten: HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia Neo, Sony Ericsson Xperia Pro og Samsungs Nexus S.

Også til iPad

Videosamtalen vil fungere over både Wi-Fi og 3G-nettet og applikasjonen er å finne på Android Market. Denne nye muligheten gjør at du kan ha videosamtaler med de meste av andre enheter som iPhone, PC, Mac og TV-er.

- Vi er fastsatt på å bringe videosamtale til så mange plattformer som mulig, og vi er svært fornøyde med å kunne levere dette med vår oppdaterte applikasjon for Android, sier Neil Stevens, Skypes visepresident til mobilebusinessbriefing.com.

Denne oppdateringen kommer rett før en forventet oppdatering av den samme applikasjonen til iPad som også skal støtte videosamtaler. Dette vil gjøre Skype til en utfordrer for Apples egen Facetime som kun fungerer over Wi-Fi.

Kilde: mobilebusinessbriefing.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen