Skype får ringetoner

Ringetoner med populær musikk har i mange år vært en av de vanligste måtene å gi mobiltelefonen din et mer personlig uttrykk. I de personlige ringetonenes barndom var disse bare enkle pipetoner som i mange tilfeller krevde en viss dose godvilje for å gjenkjennes som originallåten. Da de polyfoniske ringetonene entret mobiltelefonene våre, ble det med ett mye enklere å tyde hvilen låt du hadde lastet inn. I dag er det heteste av ringetoner såkalte "realtones", som er små lydklipp av originallåten.

Nå skal ringetonen erobre nye markeder. Når IP-telefonen din ringer, vil den nå kunne spille av en realtone slik som mobiltelefonen. Skype skal nemlig begynne å selge ringetoner med Warner Musics artister. Dette melder Warner og Skype i en pressemelding.

Du vil snart få kjøpt lydklipp med artister som Madonna og Green Day i Skypes nettbutikk. Dermed kan du snart ha samme ringelyd på Skype som på mobiltelefonen din. Prisen skal ligge på rundt en tier ($1,50) per ringetone.

Skype, som i fjor ble kjøpt opp av auksjonsnettstedet eBay, skal i tillegg til å tilby ringetoner også selge bilder av artister. Dermed plukker IP-telefoni-tjenesten opp noen av de mest populære trendene fra mobilverdenen.

Skype finnes også til mobiltelefoner. Du får Windows Mobile-baserte programmer som lar deg ringe med Skype rett fra mobilen. Pressemeldingen forteller ikke om selskapet har planer om å tilby personlige ringetoner til disse programmene.

Du kan lese mer om Skype og hvordan du kan ringe med programmet på mobiltelefonen din i saken "Ta Skype ut av huset".

(Kilder: Vnunet.com, PCAdvisor.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen