Nå får du 25 GB gratis i skyen

SkyDrive lansert til Windows Phone og iPhone.

Har du en Windows Live Messenger-konto har du automatisk tilgang til lagringstjenesten Windows SkyDrive også. Her får du 25 GB gratis lagringplass til dine bilder, videoer, dokumenter, notater, musikkfiler eller andre typer filer du ønsker å lagre i skyen.

Nå får Windows Phone- og iPhone-brukere tilgang til SkyDrive via mobilen, ifølge offisielle The Windows Blog.

Slik får du SkyDrive

Først må du registrere deg for SkyDrive via din Windows Live Messenger-konto. Det gjør du på nettsidene til Windows Live.

Deretter må du laste ned SkyDrive-appen fra enten Windows Marketplace eller Apple App Store. Appen lastes ned gratis.

Så er det bare å logge på med Windows Live-brukernavn i appen, og deretter legge over de filene du vil lagre i skyen. Mapper eller filer som dine venner har delt med deg via Windows Live Messenger er også tilgjengelig fra appen.

Ikke til Android

Det var ventet at SkyDrive ville bli bredt tilgjengelig på Windows Phone-plattformen. At den samtidig kommer til iPhone var derimot litt uventet.

- Vi innser at ikke alle som bruker SkyDrive til deling av bilder eller tilgang til Office-dokumenter bruker Windows Phone... ennå, skriver Mike Torres i Windows-bloggen.

- Vi har en god erfaring med å støtte iPhone-kunder med innebygget støtte for Hotmail og med apper som Bing, Messenger, OneNote og nå Skype, forklarer han videre.

Selv om Android ikke nevnes spesielt, skriver Torres at de jobber med støtte for andre plattformer, samt støtte fra populære apper og tjenester. Det kan bety at Android-brukerne vil få et tilsvarende tilbud om ikke så lenge.

(Kilder: The Windows Blog)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen