Skullcandy-nytt på CeBIT

Skullcandys norske distributør, NoBorder, er igjen på plass på CeBIT, og nok en gang evner gjengen med bakgrun fra snowboardmiljøet å skille seg ut i mengden av utstillere. Ved å være litt uformelle og annerledes har Skullcandy klart å tiltrekke seg mye oppmerksomhet, ikke bare på CeBIT i Hannover, men også blant sluttbrukerne hjemme.

Suksess
Resultatet er en firedobling i salget av hodetelefoner. – Vi er kjempefornøyd. Mye av suksessen kommer av at vi er en del av vår egen målgruppe. Vi er der snowboarderne og surferne er, og vi trenger ikke å kjøpe oss oppmerksomhet, sier Harald Kristiansen i NoBorder. – Og så er vi den eneste produsenten som stadig kommer med nye kolleksjoner, sier kompanjongen André Aakerman.

I disse dager vises de nye produktene på teknologimessen CeBIT. – I tillegg til at vi kommer med nye farger og har gjort noen forbedringer på produktene, så har vi endret pluggen på de store hodesettene så de kan brukes med iPhone og iPod Touch.

Snart kommer også de nye ørepluggene med mikrofon for iPhone. - Vi har allerede fått mange henvendelser om disse ørepluggene, sier Kristiansen.

Bredere distribusjon
Til nå har Skullcandys hodesett bestått av to produktgrupper. Den ene kalles Core Line, og består av produkter der det er gjort litt ekstra. Blant annet finnes det en TI-versjon med pels. Disse produktene selges bare i utvalgte forretninger som fører produkter for skatere og boardere. Fra første mai vil det imidlertid være mulig å få disse produktene også i andre forretninger.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen