Skrur ned prisen

Norges tredje 3G-operatør, Nordisk Mobiltelefon, opplever større pågang enn selskapet forventet. For å belønne sine kunder velger operatøren å være litt rundhåndet med både priser og regninger i nærmeste fremtid.

I en e-post til sine abonnementer skriver NMT i følge PC world at de velger å sette ned prisene på sitt billigste abonnement. Abonnementet, som før hadde en fastpris på 430 kroner for 1 GB datanedlasting per måned, skal nå koste 399 kroner. I tillegg skal bindingstiden på abonnementet fjernes.

NMT har vært avhengig av testbrukere for å prøve ut det nye nettet i befolkningen. Som en takk til testbrukerne, vil operatøren la være å sende ut regninger for de tre første månedene i år.

Operatøren har tatt i bruk CDMA-teknologi for å tilby mobilt bredbånd over frekvensen til det første mobilnettet i Norge; 450 MHz-frekvensen. Nordisk Mobiltelefon har imidlertid oppgradert og digitalisert det gamle mobilnettet, som tidligere var analogt.

For å kunne bruke tjenestene til NMT må du ha en egen mobiltelefon. NMT har imidlertid ikke størst fokus på at du skal ringe mye med operatørens nett, men heller overføre data. Tanken er at du skal kunne bruke din NMT-telefon som modem når du vil surfe på nett mens du er i grisgrendte strøk.

Vi har allerede testet Nordisk Mobiltelefons 3G-nett. Hva vi synes om nettet, hastighetene og prisene, kan du lese i testen vår.

(Kilde: PC World)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen