Skrur ned iPod

Helt siden vi gikk rundt med kasett-Walkman på 80-tallet, har hørselsleger hevet pekefingeren og sagt at ungdom som hører på musikk på full guffe vil føre til en hel generasjon tunghørte mennesker. I dag er mp3-spillere nærmest allemannseie, og iPod er spesielt utbredt.

For å unngå søksmål fra erstatningskåte iPod-eiere som har spilt musikken sin på full styrke, legger nå Apple inn en funksjon for å dempe lyden i sine spillere. Om du har en iPod Nano eller en iPod Video, vil du få installert en ekstra funksjon på spilleren din neste gang du laster ned en oppgradering fra Apple.

Tillegget sørger for at du selv kan stille inn maks lydstyrke på iPod-en din. Oppgradering sørger også for at foreldre som er redd for å få tunghørte barn sover litt bedre om natta. Lydstyrkeinnstillingen kan nemlig låses med et passord, slik at poden ikke skal få muligheten til å skru opp lyden.

Oppgraderingen er tilgjengelig for nedlasting fra Apples hjemmesider, og fungerer med alle typer hodesett og den nye fjernkontrollen med innebygget radio.

(Kilder: Vnunet.com, News.BBC.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen