Skriver ut mobilbildene

Kodak lanserte i går en ny løsning for de som ønsker å skrive ut sine mobilbilder. Kodak Easyshare Printer Dock Plus byr på mange nye muligheter som ikke har vært tilgjengelig før, men tilbyr lite som vi ikke har sett før. Istedenfor er dette en optimalisert skriverløsning for deg som tar bilder til hverdagsbruk med mobiltelefonen.

For å skrive ut et bilde fra mobiltelefonen, kobler man telefonen opp mot skriveren ved hjelp av infrarød. Om man ikke skulle være i besittelse av en telefon med infrarød kan man også skrive ut bildene ved å sette minnekortet fra mobiltelefonen eller digitalkameraet i en minnekortsport som er innebygget. Det vil også komme et Blåtann-adapter mot slutten av året som kan festes til skriveren.

Selve fotoutskrivingen tar rundt 60 sekunder. Som man vet kan fargene på mobilbilder ofte være veldig blasse, men takket være Kodak Color Science-teknologien skal fargene på de utskrevne bildene bli oppfrisket. Man kan også få undereksponerte foto til å bli bra ved å legge inn mer lys. Dette skal kunne gjøres ved hjelp av et enkelt tastetrykk

Det beste ved skriveren er nok uansett at den er mobil og lett kan tas med i en koffert eller ryggsekken. Om man skulle ønske det kan man også kjøpe med en bæreveske som tilbehør - noe som ikke er så dumt om man er mye på farten.

Prisen vil mest sannsynlig havne på litt over to tusenlapper i første omgang, men prisene vil nok falle i tiden fremover siden mobiltelefoni og optikk etterhvert smelter sammen. Skriveren vil være i salg utover august.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen