Skriver du stort sett bare «kk», «lol» og «haha»?
Teknofil
(Bilde: Niklas Plikk, Teknofil.no)

Skriver du stort sett bare «kk», «lol» og «haha»?

Vi har funnet tastaturet for deg.

Hvis du er typen som svarer enhver melding med enstavelsesord, som «ok», «greit» og «snart», har vi funnet appen for deg. Med Android-tastaturet Lazyboard trenger du nemlig ikke å trykke inn flere knapper for å skrive de korte svarene dine - de er allerede skrevet for deg! 

Det vanlige alfabetet er byttet ut med ord som «kk», «cool», «nice», «lol» og «yeah». Du kan også trykke på en globusknapp, for å få frem noen forhåndslagde smilefjes:

Foto: Niklas Plikk, Teknofil.no

 

Utvikleren selv sier at han ikke vet helt hvorfor han lagde appen, men at det ikke spiller så stor rolle lenger, ettersom det har blitt en kjempesuksess: 

- Jeg vet ikke helt om jeg lagde denne appen som en spøk, eller med seriøse intensjoner, står det i app-beskrivelsen på Google Play.

Kommer i to versjoner

Gratisutgaven av appen kommer med to ulike temaer, men hvis du vil ha flere fargevalg og framtidige oppdateringer, er du nødt til å betale for Pro-utgaven. Den har flere fargetemaer å velge imellom, og lar deg også justere selv hva som skal stå på de ulike knappene. Den koster i skrivende stund rett over sju kroner på Google Play. 

Det finnes en del nyttigere alternativer der ute: 
7 gode Android-tastatur du bør prøve »

(Kilde: Google Play)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen