Skriv ut fra hvor som helst

HP lanserer en ny skriverserie som lar deg skrive ut på hvilken som helst skriver, fra hvor som helst i verden. Så lenge du og skriveren er tilknyttet internett. Løsningen går ut på at skriveren får sin egen epostadresse, og du sender ganske enkelt de dokumentene du vil ha skrevet ut til denne epostadressen.

Det trengs ingen installasjon av drivere eller programvare på enheten som sender, kun tilgang til å sende epost. Dette muliggjør at du for eksempel kan sende bilder og dokumenter fra din mobiltelefon, direkte til skriveren hjemme, eller på kontoret.

Skriveren skal kunne takle opptil ti vedlegg på en epost, og støtter formater som PDF, Word- og Powerpoint-filer, tekstfiler i .txt-format og JPEG-, TIFF-, BMP-, PNG- og GIF-bildefiler. Hver epost kan imidlertid ikke overstige 5MB, inkludert vedlegg.

For å unngå at du får skriverskuffen full av spam, får skriveren en helt tilfeldig epostadresse. I tillegg har den spam-filter og virusbeskyttelse. Du kan også sette opp en liste over godkjente avsendere.

Eprint-teknologien blir tilgjengelig på alle nye Photosmart-skrivere med nettverksstøtte, enten gjennom kablet eller trådløst nettverk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen