Skriv under her, takk

           

Det finnes i dag en stor mengde med programmer som er laget for å beskytte data som er lagret på håndholdte enheter, men SignWise fra Carrot4free skiller seg vesentlig ut på ett punkt; autentiseringen. Her bruker man nemlig ikke en vanlig PIN-kode eller passord, men sin egen personlige signatur.

Dette har en rekke fordeler ettersom det er nærmest umulig å forfalske en signatur (forutsatt at man ikke skriver med store blokkbokstaver). I tillegg slipper man å huske et hav av koder - de færreste glemmer signaturen sin.

For å lagre en godkjent signatur i programmet må man skrive den inn tre ganger. Man kan også stille inn hvor nøyaktig programmet skal være når det skal autentisere brukeren, slik at både de som har en helt identisk signatur hver gang og de som har en tendens til å "bomme" kan bruke programmet.

SignWise støttes av alle håndholdte enheter som bruker Pocket PC. Kjøper man programvaren får man gratis oppdateringer så lenge man måtte ønske. Mer informasjon om programvaren er tilgjengelig på produsentens egne hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen