Test

Skriv til PDF med Go2PDF

  • Endret
Dessverre er det ikke så veldig mange alternativer å velge mellom dersom man er på jakt etter gratisprogrammer for å skrive til PDF format. Et alternativ er å installere OpenOffice 1.1, da vil det også følge med flere programmer som kanskje ikke blir brukt.

Selskapet Wondersoft har laget programmet Go2PDF, som de gir ut i en gratis versjon, samtidig som de også selger lisenser til programmet. Go2PDF konverterer alt som kan skrives ut over til PDF, filene konverteres med oppløsning på inntil 2540 * 2540 dpi.

Go2PDF er veldig lite kun 261KB og installeres derfor også velig raskt. (Kun 2 meldingsbokser dukker opp og programmet er klart til bruk.) Programmet skal støtte alle Windows versjoner og over 5000 forskjellige Windows applikasjoner. Go2PDF kun tilgjengelig på engelsk.

Som ventet er programmet veldig enkelt å bruke og konverterer filene ganske rakst over til PDF. Go2PDF har også muligheter for å kryptere filene med passordbeskyttelse på 40 og 128 bit. I tillegg finnes det blant annet innstillingsmuligheter for formatering og PDF versjoner.

Det heter seg vel at ingenting er gratis. Ulempen med dette gratisprogrammet er at programmet legger inn en ekstra linje nederst på dokumentet som oppfordrer brukeren til å betale lisens for programmet. Dette er noe man kanskje til nød kan akseptere for privat bruk.

Programmet kan du laste ned her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen