Skriv SMS fra Mac

At dagens mobiltelefoner har heller dårlige synkroniseringsmuligheter for Mac-brukere er ingen hemmelighet. Mens de fleste telefoner kommer med solid programvare for synkronisering mot PC-er, må du som regel bruke Apples egne iSync for å få telefonen til å snakke med Mac-en din.

Selskapet Nova Media har tidligere lansert programvare som gjør at Samsung- og LG-telefoner og Sony Ericssons Walkman-modeller kan kommunisere med iSync, noe som tidligere ikke var mulig. Nå kommer samme selskap med programmet Message2net, som lar deg sende SMS fra Mac-en din.

For å bruke programmet må du først koble telefonen sammen med Mac-en via blåtann. Deretter kan du både sende og motta tekstmeldinger direkte på maskinen. Du kan sende samme tekstmelding til opp til 10 personer samtidig.

Rediger kontaktlisten kjapt og enkelt
I tillegg til å kunne skrive tekstmeldinger fra maskinen kan du også legge til og fjerne kontakter fra kontaktlisten. Dette er særlig praktisk dersom du nettopp har fått nytt SIM-kort, ettersom få ting er kjedeligere enn å taste inn hele adresseboken med et mobiltastatur.

På produsentens hjemmesider finner du en liste over hvilke telefoner som støttes, samt en prøveversjon av programmet. For fullversjonen av Message2net må du punge ut € 16,95, som tilsvarer i underkant av 140 norske kroner.

Programmet kan ikke akkurat måle seg med PC-programvare som Nokias PC Suite, men for Mac-brukere uten all verdens alternativer vil det nok likevel kunne gjøre hverdagen litt lettere.

(Kilder: MacWorld, Novamedia)  

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen