Skriv lapp på mobilen

BARCELONA (Mobilen.no): De tre siste mobilene Sony Ericsson lanserte denne gang fokuserer på internett og enkelhet. Foldemobilen Z770 skal ifølge selskapet være klar for web 2.0. Med det mener de at innholdet skal komme til deg, du skal slippe å søke etter innholdet.

Masse internett
Z770 skal gi deg en internettopplevelse lik den du har på PC-en din, rask internettilgang med super-3G, tilgang til sikre nettsider som for eksempel nettbanken din og synkronisering.

Målgruppen er folk på farten som vil ha tilgang til e-post, de siste nyhetene og en god internettopplevelse, men som ikke vil ha en komplisert smarttelefon eller PDA. Innebygd er også en mediespiller og et to megapikslers kamera.

De to mobilene G700 og G900 er et forsøk fra Sony Ericssons side å bringe trykkfølsomme skjermer ut til folk flest.

Skriv en lapp

Her sikter selskapet seg inn mot folk som har mye å organisere – det være seg hjemme eller på jobb. Den trykkfølsomme skjermen lar deg organisere kontakter, notater, kalenderoppføringer og bilder med fingeren.

Den medfølgende pennen lar deg også skrive notater som på en Post-It-lapp, og la denne ligge på skrivebordet på telefonen slik at du enkelt husker notatet. Du kan også bruke funksjonen til å tegne din egen kartbeskrivelse og sende, eller en personlig hilsen.

Begge telefonene har en 2,4 tommers skjerm, radio og mediesavspiller, og støtter 3G. G900 har i tillegg støtte for trådløst nettverk, og har et fem megapikslers kamera – mot G700s 3,2 – med autofokus.

LES OGSÅ OM DE NYE MUSIKK- OG KAMERATELEFONENE W980, C902 OG C702.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen