Slik ser Skrillex' hjemmeside ut akkurat nå.
Slik ser Skrillex' hjemmeside ut akkurat nå. (Bilde: Foto av Skrillex: Michael Nusbaum, www.mikenusbaum.com)

Skrillex slipper ny plate inni en app

Spill deg gjennom for å låse opp låtene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Avspilleren har akkurat begynt på låten All Is Fair in Love and Brostep. Spillet laster ned nye låter jo lenger du spiller.
Avspilleren har akkurat begynt på låten All Is Fair in Love and Brostep. Spillet laster ned nye låter jo lenger du spiller.
Appen er gratis, og vil naturligvis at vi skal kjøpe platen. Lenken til forsalget virket imidlertid ikke da vi prøvde Android-appen.
Appen er gratis, og vil naturligvis at vi skal kjøpe platen. Lenken til forsalget virket imidlertid ikke da vi prøvde Android-appen.

Som regel dukker såkalte «easter eggs» opp som små overraskelser i apper og spill. Vanligvis byr de på litt enkel moro hvis du tilfeldigvis taster riktig kode, eller trykker på rett sted på skjermen. Det er fryktelig sjelden disse påskeeggene inneholder hele album fra verdensstjerner.

Dubstepsmeden Skrillex ser ut til å ha tatt på seg ansvaret, og har nettopp sluppet sitt første hele album. Det er spillmusikken til spillet Alien Ride for Android og iOS. Sporene låser du opp etter hvert som du spiller deg gjennom nivåene.

Litt treigt

Vi lastet ned spillet, og vet ikke helt hva vi skal si om selve spillopplevelsen. Ser vi bort fra musikken, er det meste her litt treigt. Android-versjonen av appen responderer ofte ikke før du har sett på en uforandret skjerm i mange sekunder.

Når først spillet åpner seg fortoner det seg som en svært enkel shoot-em-up-variant. Du styrer romskipet ditt ved å tippe telefonen mot høyre eller mot venstre. Skytingen skjer tilsynelatende automatisk.

Vi fikk åpnet to av låtene som hørte til, og det høres jo i og for seg ut som Skrillex, slik vi kjenner artisten fra EP-ene Scary Monsters and Nice Sprites, og Bangarang. Men vi skjønner oss egentlig ikke så mye på selve avspillingen.

Recess slippes 18. mars

Vi får nemlig opp noe som likner litt på en sporindikator, der vi kan trekke en linje full av romvesenhoder opp og ned på skjermen. Å trykke på ett av hodene starter låtene, som lastes ned en etter en ettersom du låser dem opp.

Appen kommer imidlertid med en advarsel. Låtene kan kun spilles i en begrenset periode, og må ellers kjøpes i en butikk. Når vi klikker på kjøp-knappen kommer vi ingen steder. Platen har fått navnet Recess, og skal slippes offisielt 18. mars. Inntil den tid kan du altså få en helt gratis prøvelytt i Alien Ride.

Appen er tilgjengelig for Android og for iOS

Les også: Dette er ukens utvalgte apper

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen