Skribentene dropper prisutdelinger

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Vertene for neste Oscar-utdeling må dra vitsene ut av egen lomme.
Vertene for neste Oscar-utdeling må dra vitsene ut av egen lomme.

For en gang skylde må programlederne til henholdsvis Oscar-utdelingen og Golden Globe-utdelingen finne på morsomhetene selv. Etter en dramatisk oppdatering, som begge prisutdelingsshowene kom med natt til mandag, er det nå klart at manusforfatterne og skribentene som streiker i Hollywood ikke vil gjøre et unntak for hverken Oscar eller Golden Globe.

Ingen Oscar, ingen Golden Globe

Writers Guild of America (WGA) uttalte at de ikke har tenkt å bryte streiken for å skrive for Gloden Globe, som produsentene for prisutdelingen har bedt om. WGA forteller videre at det er tatt en avgjørelse for ikke å skrive for Oscarutdelingen også, men at den ikke annonsert enda. Dette melder the Hollywood reporter på sine nettsider.

- Golden Globe, som har hatt et langt og vennskapelig forhold til Writers Guild of America, er så klart skuffet over WGAs avgjørelse, sier en talsmann som samtidig påpeker at han og hans kolleger er oppmuntret over at WGA vil forhandle med de uavhengige produksjonsselskapene.

- Vi vil prøve å komme frem til en avtale på vegne av den 65. årlige Golden Globe-utdelingen, sa han videre til nettstedet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen