Et slikt tog fra CSX var det som traff den 27 år gamle kvinnen.
Teknofil
Et slikt tog fra CSX var det som traff den 27 år gamle kvinnen. (Bilde: Skjermdump fra YouTube/Delay in Block Productions)

Skrev tekstmelding – gikk rett i et tog

Hun glemte å se opp fra mobilskjermen.

Det høres kanskje usannsynlig ut, men CNET kan melde om at en 27 år gammel kvinne ble truffet av et tog mens hun angivelig gikk og skrev en tekstmelding. Ulykken fant sted 9. mars, altså mandag denne uken, i Lakeland i Florida. Toget som traff kvinnen var et lokalt transporttog, og ifølge øyenvitner var bommene nede da sammenstøtet inntraff.

Kvinnen skal ha forsert sperringene, uten å vie en tanke til å se seg rundt. Da hun først var over, fortsatte hun også ifølge vitnene å tekste.

Gjør som denne kvinnen, og skriv meldingen uten å krysse togskinnene samtidig.
Gjør som denne kvinnen, og skriv meldingen uten å krysse togskinnene samtidig. Foto: Shutterstock

Hun ble truffet av toget, og ble kastet opp i luften. Hun slapp unna med en brukket arm og andre småskader, og sannsynligvis et sjokk uten like. 

Hevder hun ikke tekstet

Kvinnen selv hevder at hun ikke tekstet, men både konduktøren og ingeniøren om bord, samt andre vitner, hevder at hun så ned i hendene sine da ulykken inntraff. For alt vi vet kan det hende hun leste en bok, men i vår tid er det nok mer sannsynlig at det var en mobiltelefon. Det vil uansett ikke bli opprettet noen kriminalsak på hendelsen, ettersom all informasjon peker mot at kvinnen selv var skyld i at hun ble truffet.

Ifølge Cnet treffes en person eller et kjøretøy av tog hver tredje time i USA, så dette er kanskje ikke så uvanlig som man skulle tro. Om kvinne faktisk tekstet får vi nok aldri vite, men hun har i alle fall satt et kraftig eksempel – om enn ufrivillig.

Mobiltelefoner har også skadet andre:
Facebook bak rattet gjorde mor til morder »

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen