(Bilde: Fairfax Media / Twitter)

Skrev «bombe» på Twitter – arrestert på Pink-konsert

Australsk tenåring ble litt for engasjert etter myndighetenes smak.

Mens amerikanske tenåringer blir kastet i buret på grunn av ironiske spillkommentarer på Facebook, blir australske tenåringer lagt i jern på grunn av engasjert Twitter-ordbruk.

Det var akkurat dette som skjedde sist søndag, da en australsk Pink-fan på 16 år ble arrestert på konserten til sitt idol. Årsaken var en engasjert tweet der tenåringen skrev «@Pink I'm ready with my Bomb. Time to blow up #RodLaverArena. Bitch».

Toppelev

Ordet «bomb» henviser i denne sammenhengen til Pinks låt «Timebomb», og faren til den nå siktede 16-åringen hevder at gutten ikke hadde tid til å skrive ned hele navnet. Søsteren forteller at broren ellers er en toppelev på skolen.

Konsertarrangøren snappet opp den «truende» tweeten og satt det australske politiet på saken. Ved hjelp av bilder fra Twitter-kontoen, klarte sikkerhetspersonell å gjenkjenne 16-åringen blant publikum.

Søsteren er kritisk til at sikkerhetsvaktene var såpass voldelige med broren: – De dro i ham og kastet ham i bakken, sier hun til The Sydney Morning Herald, og forteller videre at sju vakter satt på ham under arrestasjonen.

Overvåker nøye

En talskvinne for Rod Laver Arena, hvor konserten fant sted, sier at de overvåker sosiale medier nøye for å plukke opp eventuelle trusler eller elementer som kan utgjøre en fare for den generelle sikkerheten.

Nå er tenåringen siktet for ordensforstyrrelse og for å ha oppført seg truende.

Vær forsiktig:
Tenåringer filmet seg selv – siktet for barneporno »

(Kilder: The Sydney Morning Herald via CNET News og Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen