Skreddersyr underholdningshverdagen

Monsoon Multimedia spesialiserer seg på å utvikle og selge produkter som gjør en i stand til å kontrollere TV-en fra andre enheter – først og fremst PC-er. Nå har de gitt ut et nytt produkt med navnet Vulkano Blast som tar et steg videre.

Vulkano Blast er en universell videounderholdningsboks med funksjoner som digitale og mobile videoopptak, nett-TV, såkalt "TV Anywhere" og streaming via Universal Plug and Play (UPnP). Det siste innebærer at maskinen kan kobles til alle enheter med UPnP-kompatibilitet for å kunne interagere med en TV. Boksen har også en harddisk på 160 GB.

Med Vulkano Blast kan man se på Internett-videoer fra hele verden, og se innhold fra smarttelefoner, nettbrett, PC-er og videokameraer på TV-en, eller omvendt. Underholdningsboksen samler med andre ord flere enheter under én paraply, noe som har vært en stadig økende trend de siste årene.

I tillegg til å se innhold fra TV-en på det mediet man måtte ønske, kan man også ha full kontroll med tanke på opptak og styring. Dette skjer via en ethernet-kabel, trådløst nett eller 3G, og løses ved å laste ned passende programvare fra Monsoon Multimedias nettside eller applikasjoner fra tilhørende app-butikk.

Vulkano Blast vil bli tilgjengelig for salg på myvulkano.com i løpet av januar, og prisen vil starte fra 200 dollar, eller i underkant av 1200 kroner. Om maskinen blir tilgjengelig hos norske forhandlere gjenstår å se.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilde: Ecoustics)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen