Skoene som ser ut som de har gått på månen
Teknofil
(Bilde: Nike)

Skoene som ser ut som de har gått på månen

Nike markerer 45-årsjubileet til Neil Armstrong.

Visste du at det på mandag er hele 45 år siden at det første mennesket satte foten sin på månen? Det var neppe sportstøyprodusenten Nike som hadde produsert fottøyet til Neil Armstrong (ettersom selskapet ble grunnlagt først i 1972), men de ønsker allikevel å markere jubileet for den store hendelsen.

Som det verdensberømte sitatet til Armstrong lyder – at det var et lite skritt for en mann, men et stort skritt for menneskeheten. Nå ønsker Nike at også du skal få kjenne på disse skrittene.

Du blir garantert lagt merke til

Den nye skomodellen Nike Air Max Lunar90 SP er nemlig en ekte «månesko», som i alle fall skal se ut som de har blitt brukt eller laget på månen. Hele skoen er dekket av månedetaljer, samtidig som hælen er markert med effekter fra det amerikanske flagget «stars and stripes».

Et par Lunar90-sko vil koste deg den nette sum av 145 dollar, tilsvarende ganske så nøyaktig 900 norske kroner med dagens kurs. Skoene kan bestilles på nettet fra og med søndag formiddag. Men vær rask, for skoene kommer i begrenset opplag!

Sko er ikke lengre bare sko:
Til neste år kommer den selvknytende skoen »

(Kilde: Gizmodo)

(Bilde: Nike)
(Bilde: Nike)
(Bilde: Nike)
(Bilde: Nike)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen