"Skjulte" funksjoner i Iphone

Vi har tidligere skrevet om den siste programvareoppdateringen til Iphone, til versjon 1.1.3. Nå har det dukket opp informasjon om enda flere endringer som det kanskje ikke er like lett å legge merke til umiddelbart.

Les mer:

- Nye funksjoner i Iphone
- Prøv mobiler på nettet
- HTC Touch Dual - utfordrer Iphone

Flere meldinger

Vi har tidligere nevnt nye funksjoner, som å sende SMS til flere mottakere, GPS-løs posisjonering og bevegende ikoner. Det vi ikke har nevnt er at du nå kan man lagre hele 75 000 tekstmeldinger på Iphone, mot 1000 tekstmeldinger som det var plass til tidligere.

Det er også mulig å anvende flere fingre samtidig på skjemtastaturet, som nå fungerer mer som et vanlig tastatur. Nettleseren Safari har også blitt oppdatert. Plusstegnet for å legge til bokmerker har blitt flyttet til nedre del og et søkesymbol har blitt lagt til øverst.

Outlook-brukere kan glede seg over at det er mulig se "Grupper" i "Kontakter". Det er også mulig å kjøpe multimediefiler fra Itunes og manuelt legge til eller ta bort filmer og musikk. Det som kreves da er bare en oppdaterting av Itunes og da til versjon 7.6 (skal også fungere dersom du ikke oppdaterer programvaren på mobilen).

Bruker du Gmail-konto i e-postprogrammet, burker det nå IMAP-innstillinger som standard. Slettede mail forsvinner derfor automatisk fra serveren.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen