Skjuler Norges billigste abonnement

Skjuler Norges billigste abonnement

I media har Nutels mobilabonnement Killbill Student blitt rangert som Norges billigste. Kort fortalt byr superabonnementet på 500 inkluderte ringeminutter i tillegg til 1.000 tekstmeldinger i måneden for kun 399 kroner i året.

Abonnementet er imidlertid ikke mulig å bestille på Nutels egne sider, kun via Studentkortet.no som har avtale med Nutel. Det gjør sitt til at prisen blir litt dyrere. Man er nemlig nødt til å være student og abonnere på studentkortet, som koster 200 kroner i året. Den totale månedsprisen ender på kun 50 kroner, og dette er meget gunstig.

Nutel ønsker allikevel ikke å selge så mange abonnementer. I hvert fall ikke ennå.

Les også:
- Sånn gjør gjerrigknarken
- Duket for priskrig
- Gratisabonnementet er borte

For godt til å være sant?
Teleavisen skriver at mobilabonnementet har solgt dårlig, mye på grunn av at folk tror tilbudet er for godt til å være sant. Nutel bekrefter at mange synes tilbudet er "usannsynlig bra", men mener selv at salget går akkurat som planlagt.

- Vi ønsker å tilby en god kundeservice til våre kunder, og derfor bremser vi innsalget. Vi har en veldig sunn vekst som vokser i takt med kundesenteret. Dersom kundene blir for mange i begynnelsen kan vi ikke håndtere alle henvendelsene like bra. Gode kundesentre er ressurs- og tidkrevende, og det er dette som er førsteprioritert. Det tar tid å anskaffe dedikerte ansatte som er dyktige i jobben, sier markedsdirektør Siri Wormdahl til Mobilen.

Linker ikke

Det er kanskje ikke så rart at salget ikke er overveldende, siden Nutel ikke skriver noe som helst om abonnementet på egne nettsider. Dette forklarer imidlertid Nutel med at bestillingen ikke skal gjøres hos Nutel, men hos Studentkortet.no. Nutel forteller at en link til Studentkortet.no "kanskje kommer om noen uker, vi har bare ikke prioritert det ennå".

Wormdahl forklarer videre at markedsføring ikke er noe de bruker mye penger på, siden de ønsker å tilby enkle tjenester med god service og uten skjulte gebyrer. For å få dette til må de fortsette med ha lave markedsverdikostnader.

Med reklame

Studenttilbudet er reklamefinansiert, men selskapet lover at reklamemengden ikke blir mer enn det som er akseptabelt.

- I tillegg er reklamen rettet mot brukeren slik at førti år gamle menn ikke får Libresse-reklamer, uttaler Wormdahl. Reklamemengden skal heller ikke være til irritasjon.

Reklamen er ennå ikke kommet til abonnentene, men blir lansert om kort tid.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen