Skjul stasjoner med Hide Drive

  • Endret

Det er ikke alltid man ønsker at alle skal ha tilgang på alt på en datamaskin. En mulighet er å passordbeskytte en mappe eller stasjon, men andre brukere vil allikevel se mappen. Det er også mulig å skjule mappen, men statuslinjen vil avsløre hvor mange mapper som finnes.

Dette er et problem som Innovative Software Creations har løst med sitt Hide Drive program som nå har kommet i versjon 1.5.1. Dette programmet gjør det mulig å skule en hel stasjon fra alle Windows dialogbokser.

Dersom man deler bruken av en datamaskin med andre brukere, kan dette programmet være nyttig for å hindre tilgang til enkelte stasjoner. Blant annet er det veldig nyttig å kunne lagre et Ghost Image på en stasjon man skjuler.

Programmet skjuler stasjoner fra alle Windows dialogbokser, enkelte programmer fra andre leverandører vil allikevel vise de skjulte stasjonen, eks Nero vil allikevel vise de skjulte stasjonene.

Prismessig er programmet helt overkommelig, 5 dollar koster det å kjøpe. Det er også mulig å prøve Hide Drive med en 30 dagers gratis demo.

Last ned programmet her .

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen