Skjønnhet i sjokolade

Lekre designtelefoner vokser ikke på trær, og det er sjelden vi ser noe til telefoner som faktisk stikker seg ut av mengden. Nå kommer imidlertid T-Mobile med et av de mer interessante designstuntene vi har sett på lenge. En såkalt "sjokoladetelefon" som mangler så og si alt, inkludert epost, wap og gprs.

Hvorfor den kalles "sjokoladetelefonen" er i grunn et godt spørsmål. Utifra det vi har av informasjon kalles telefonen kun for "Chocolate Phone" uten at det er begrunnet noe videre. Om det er designet man sikter til med navnet, så ligner telefonen vel så mye på en gammel fjernkontroll som en sjokoladeplate.

Det eneste den svarte lille skjønnheten faktisk kan glimte til med er mediaspiller med mp3- og mpeg-støtte. Dermed har du mulighet til å se musikkvideoer, og høre Britney synge for full hals, i tillegg til å kunne ringe og sende sms. Men det er stort sett alt, for "sjokoladetelefonen" har heller ikke noe kamera gjemt under telefondekselet.

Interessant nok så har ingeniørene bak telefonen fått plass til minnekort. Designskjønnheten kan altså bruke minnekort, og da av typen microSD med størrelser på opptil 2 GB. Dermed skulle du i teorien kunne få plass til en helaftens spillefilm på telefonen, men siden skjermen kun har en oppløsning på 128 x 128 punkter er ikke dette særlig aktuelt.

Det beste av alt med "sjokoladetelefonen" er kanskje vekten på minimalistiske 59 gram. Det er godt over 30 gram mindre enn en vanlig telefon og gjør nok T-mobiles siste designstunt til en av de letteste i mobilhistorien noensinne.

"Sjokoladetelefonen" skal dukke opp hos tyske T-Mobile-forhandlere allerede neste kvartal.

(Kilder: mobilemag, ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen