Skjermbilder fra Office 12


Klikk på bildet! Microsoft Office 12 Word. Bilde: Microsoft

På Microsofts Professional Developer Conference i Los Angeles avslørte selskapet i natt hvordan Office 12 kommer til å se ut. Det mest spennende er kanskje at Microsoft helt har kuttet ut menylinjen, i bytte med ulike visningsmodus, som hver vil presentere ulike verktøylinjer.


Klikk på bildet! Microsoft Office 12 Excel. Bilde: Microsoft

Siden Office ble lansert for nesten 20 år siden, har grensesnittet vært nesten uendret. Dette er den første radikale endringen Microsoft gjør i designet siden lanseringen. "Den nye Office-versjonen er designet for å være mye mindre intrusiv", sier Julie Larson-Green i en pressemelding. I den nye versjonen av Office vil du ikke få opp verktøylinjer som legger seg over det du jobber med.


Klikk på bildet! Microsoft Office 12 PowerPoint. Bilde: Microsoft

Du vil få skifte mellom de ulike visningsmodusene ved hjelp av et sett med faner øverst i hver Office-applikasjon. Fanesettet vil være forskjellig fra applikasjon til applikasjon, men er utformet for å gjøre det enkelt å få raske resultater.


Klikk på bildet! Microsoft Office 12 Access. Bilde: Microsoft

Det vil ikke finnes "et klassisk modus" i den kommende Office-versjonen. Alle de vanlige programmene i Office-pakken vil få det nye grensesnittet, inkludert Word, Excel, PowerPoint og Access, som du har sett bilder fra her. Også Outlook vil få et nytt grensesnitt i deler av programmet, men ikke hele. Skjermbilder fra Outlook har ikke blitt frigitt enda.

Du kan finne mer informasjon om det nye grensesnittet i denne pressemeldingen fra Microsoft.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen