Skjermbilder fra Longhorn


Klikk på bildet!

Skjermbildene som nå har dukket opp viser en pre-betaversjon i aksjon, og viser mye av det nye grensesnittet i Windows Longhorn. Det er usannsynlig at brukergrensesnittet vil endre seg spesielt mye etter beta-versjonene er sluppet. Legg merke til at disse skjermbildene ikke er fra beta 1, som skal være klar denne sommeren.


Klikk på bildet!

Legg merke til Maksimer-, Minimer- og Lukk-knappene i øverste høyre hjørne. Disse er mindre enn de har vært på tidligere versjoner av Windows, og blir allerede kritisert fordi Lukke-knappen ikke er lagt helt øverst i høyre hjørne, men noen piksler til venstre. Ingen skjermbilder av et maksimert vindu har derimot dukket opp, så vi vet ikke hvordan dette vil se ut på et maksimert vindu.


Klikk på bildet!

Siden Windows Media Player har sitt eget skin, blir den ikke påvirket av det nye grensesnittet i Longhorn. Legg merke til hvordan vinduskantene er gjennomsiktige på vinduene.


Klikk på bildet!

Longhorn viser ledig plass på de ulike diskene med en progressbar, med et nytt utseende. Legg merke til at "My Computer" har fått navnet "Computer" i Longhorn. Les mer om navneskiftet i denne saken.

Du finner flere bilder på neste side.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen