Skjerm med flerberøringsmulighet

Samsung lanserer en skjerm med berøringsteknologien "Lapfit Touch" som innebærer flerberøringsmuligheter, det vil si at det er mulig å styre maskinen med skjermberøring på flere enn ett sted.

I stedet for en tradisjonell fot har skjermen en vinklet støtte som kan felles inn, noe som gjør den svært bærbar.

"Lapfit Touch"-teknologien bruker infrarøde signaler som ifølge en pressemelding skal gjør det mulig å styre PC-en like effektivt som om man bruker en musepeker.

Brukeren skal kunne zoome inn og ut ved å sette tommel og pekefinger på skjermen, og drar de enten sammen eller fra hverandre. Bildet skal også kunne roteres ved at man setter pekefingeren på skjermen, og snu bildet ved å sveipe langefingeren over skjermen. Videre skal det eksempelvis være enkelt å surfe på nettet, og skrolle nedover på en nettside.

Teknologien egner seg spesielt godt med demonstrasjonsskjermer på messer eller salgsmøter. Besøkeren kan da selv klikke seg videre i presentasjonen, og se nærmere på det vedkommende er interessert i.

Spesifikasjoner

Lapfit Touch (Syncmaster LD220Z) er en 21,5 tommer stor skjerm med berøringsfunksjon (krever PC med Windows 7). Skjermen har en oppløsning på 1920x1080 piksler (full HD), bilderesponsen er fem ms, og innsynsvinkelen er 170/160 grader. Den har innebygde høyttalere på 2x3 W, og den har tilkoblinger via USB og HDMI.

Tilgjengelighet og pris

Skjermen skal være tilgjengelig i løpet av mars, og veiledende pris er 3300 NOK.

(Kilde: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen