Skjerm for den fingernemme
Teknofil

Skjerm for den fingernemme

Dell er på farten med en av de lekreste skjermene vi har sett på lenge. ST2220T er så mye mer enn bare en vanlig skjerm. For det første støtter den multi-touch, du vet samme type fingeroperasjoner som du har på en iPhone eller iPad. Her snakker vi imidlertid om de multi-touch-funksjonene som er støttet av Windows 7. Den er ikke mindre enn 21,5 tommer og den er ekstremt justerbar.

Alle vinkler
La oss ta det tekniske først. Dette er en LCD-skjerm bygget med IPS-teknologi. For å gjøre en lang historie kort, gir denne teknologien blant annet svært god innsynsvinkel. Dette er viktig for en skjerm som også skal fungere som et nettbrett.

ST2220T kan plasseres i nesten alle mulige vinkler også mer eller mindre helt flatt. Da kan du bruke den som et gigantisk nettbrett. Med en oppløsning på 1920 x 1080 punkter er den både HD (1080p) og en høyoppløst vanlig dataskjerm.

Som Dell har hatt for vane er det flust med innganger i denne skjermen. Her finner du VGA, DVI-D, HDMI og USB.

Vi har ikke de norske prisene ennå, men den går for 310 dollar i statene. Oversatt til norske kroner blir dette omtrent 1 850 kroner. Ikke så ille dette.

Se video av skjermen her:

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen