Skjerf og vanter til mobilen

Og det er ikke selve mobilen som skal dresses opp i skjerf og vanter. Det er selvsagt den heldige eieren! Klær til mobilen er gammelt nytt, men nytt av året er Girl 32’s såkalte smartskjerf og smartvanter.

De to amerikanske jentene Kate and Vanessa står bak Girl 32, og har siden oppstarten i 2003 jobbet iherdig med å kombinere design og funksjonalitet.
pink_scarf
Smarte løsninger
Men hvordan har de to jentene klart å finne svaret på våre vinterproblemer? Jo, de har utvilket et smartskjerf og smartvanter, som skal gjøre oss bedre rustet til å møte vinteren også uten å legge igjen våre teknologiske duppeditter hjemme.

Skjerfet har en finurlig og nesten usynlig lomme, som lett kan holde alt fra kredittkort til mobiltelefonen eller MP3-spilleren din. Dermed trenger du ikke lete i verken sekk, jakkelommer eller veske for å finne den.

De smarte vantene er så geniale, at det første vi gjorde var å sørge for å bestille et par. Bedre egnede SMS-vanter har vi nemlig aldri sett. Både tommelfinger og pekefinger har nemlig en liten hette som du enkelt kan vippe av når du skal skrive tekstmeldinger.

pink-glovesProduktene selges både i en rekke amerikanske og kanadiske butikker, men vi har en god nyhet. Både skjerf og matchende vanter kan bestilles fra nettbutikken til Girl 32, som også sender til Norge.

Vi gleder oss i alle fall voldsomt til vantene finner veien over Atlanteren, så vi kan taste i vei uten å forfryse fingrene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen