Skikkelig trøkk for ørene
Teknofil

Skikkelig trøkk for ørene

Etterhvert som du får musikk i flere enheter som MP3-spillere, mobiler og GPS-er, så blir kvaliteten på lyden stadig viktigere. Sennheiser lover at de vil levere kvalitet over gjennomsnittet.

Fire nye hodetelefoner
På årets CES presenterte de fire nye hodetelefoner både for de som virkelig ønsker gromlyd og for de som klarer seg med det lille ekstra. HD 218 og HD 228 er for de med slank lommebok, men som ønsker full bass. HD 238 er for de som ønsker det lille ekstra, mens HD 800 er for de som virkelig vil dra på.

Mens HD 218 og HD 228 kommer med ekstra god bass, så leverer HD 238 ekstra god kvalitet både på lyd og design. Hodetelefonene kan tilpasses så de sitter godt og har en ekstra god stereogjenngivelse lover Sennheiser. Disse skal du kunne nyte både i farten og i din egen stue koblet til stereoanlegget.


- De nye HD-modellene har funksjoner som garanterer deg en førsteklasses lydopplevelse når du er på farten. De er optimalisert for å brukes med MP3-spillere, Apple Ipod, Apple Iphone og andre bærbare enheter. HD 238 Precision er ideelt for musikkelskere som virkelig setter pris på den detaljerte lydopplevelsen, sier produktansvarlig Maurice Quarré ifølge pressemelding.

Nytt flaggskip
Samtidig lanserer Sennheiser topproduktet HD 800. Disse hodetelefonene vil bli langt fra de billigste, men skal være utstyrt med den beste teknologien ifølge Sennheiser selv. Ved hjelp av ny løsning for lydoverføring og et innovativt design skal disse hodetelefonene gi god lyd i de fleste frekvensområder. Medier som fikk testet de nye hodetelefonene på CES er da også mektig imponerte, selv om hodetelefonene er uvanlig store for å junne reprodusere best mulig lyd.


Spørsmålet er likevel om prisen på disse hodetelefonene tilsvarer kvaliteten. Sennheiser har enda ingen klar pris her i landet for HD 800, men i England vil prisen ligge på rundt 10.000 kroner. Dette kan fort bli mye selv om du skulle få ekstremt god lyd. Men for virkelige musikkelskere er dette kanskje verdt å betale. HD 218, 228 og 238 vil nok ligge betydelig lavere på prisspekteret.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen