Slik ser programmet ut. (Bilde: MySymbian)

Skifter profil etter omgivelsene

Husker du alltid å skru av lyden når det trengs? Nei, tenkte vi det ikke. De færreste vet å bruke profil-funksjonen på telefonen riktig, noe som resulterer i pinlige avbrytelser eller at du ikke hører telefonen fordi du er ute.

Nå fins det imidlertid en løsning. Best GSMNaviator kan bytte profil, sende tekstmeldinger og aktivere blåtann automatisk når du ellers ville glemme det.

Programmet registrerer ved hjelp av mobilnettet hvor det er du befinner deg og endrer telefoninnstillingene slik du ønsker de skal være. Går du for eksempel på jobb kan telefonen bli lydløs, skru på blåtann på og sende en melding til sjefen og si at du ikke forsov deg idag. Et annet eksempel kan være at du så snart du kommer på skolen så skrur telefonen på kalkulatorfunksjonen, så slipper du å gjøre det når du trenger den.

Programmet lagrer rutinene dine og registrerer gjennom CellID-informasjon hvor du befinner deg innenfor mobilnettet. Dette er ikke så eksakt som en GPS og du kan oppleve at telefonen tror du er på kontoret når du egentlig står utenfor, men det er ihvertfall bedre enn alternativet - å for eksempel høre griseringetonen fra turen på byen kvelden før midt i jobblunsjen.

Programmet kan kjøpes fra My Symbian og skal fungere på alle nyere telefoner med Symbian Series 60.

(Kilder: Mobil.se, MySymbian)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen