Skal tilby mobil slankehjelp

Nå planlegger Atkins salg av programvare til mobiltelefoner og håndholdte apparater som hjelper brukeren med å kontrollere inntaket av karbohydrater og mengden karbohydrater som maten inneholder.

Hvor mange Atkins regner med å få med på denne slankemetoden ønsker de ikke å si noe om. Atkins har inngått samarbeid med mobilprogram produsenten Digital Chocolate og NoviiMedia for utviklingen av programvaren og distribusjon.

- Vårt mål er å gjøre informasjon om Atkins kuren tilgjengelig for alle, og samtidig gi flest mulig som ønsker det hjelpen de trenger for å gå ned i vekt, sier Michael Bernstein, Direktør i Atkins Nutritionals.

All informasjon på telefonen

Kundene får muligheten til å kjøpe programmet via telefonen. Dette vil gi øyeblikkelig tilgang til informasjon om karbohydratnivået på matvarer kunden ønsker. Samtidig vil man kunne føre statistikk over sin egen vektreduksjon på telefonen. Dette skal gi en bedre kontroll over inntaket av karbohydrater og være til stor hjelp til å slanke vekk overflødige kilo.

Brukere av denne typen slankekurer har sunket drastisk i USA det siste året. I begynnelsen av 2004 var det 9,1 prosent av slankerne som benyttet seg av lavkarbo-diettene, mens det i november var kun 3,6 prosent som gjorde det. Dette i følge analysebyrået NPD . Dette bekymrer ikke Atkins og Digital Chocolate.

- En nedgang av lavkarbo-dietter er ikke så bekymringsfullt, vi regner med at bruken vil ta seg opp når vi introduserer ny teknologi og gjør det enklere å følge med på inntaket av karbohydrater, sier Mark Jacobstein, sjef for Digital Chocolate

Atkins vil ikke si hva programmet kommer til å koste, men planlegger å legge seg på et prisnivå som vil gjøre det tilgjengelig for vanlige brukere. Programmet vil først bli tilgjengelig for brukere i USA, men ventes å bli introdusert i Europa innen kort tid.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen