Skal snu skuta med Apple-ekspertise

Palm spiser av Apples topper.
Palm spiser av Apples topper.

Palm har ansatt en rekke personer fra Apple-systemet den siste tiden, skriver Valleywag.com. Det siste tilskuddet er tidligere PR-ansvarlig for Mac, Lynn Fox.

Det har blitt ansatt mange som har bakgrunn fra Apple etter at Palms produktutviklingssjef, Jon Rubenstein, kom inn i selskapet i fjor sommer. Rubenstein har selv jobbet for Apple.

Hentet Apple-topp

I tillegg har Rubenstein hyret en av Mac-produktsjefene til en toppstilling i Palms produktutviklingsavdeling.

Rubenstein har selv vært tungt involvert i utviklingen av produkter som Imac og Ipod. Det sies at han var mannen som tvang Palm til å droppe den lille bærbare PC-en Foleo, til tross for at Palm hadde annonsert produktet med brask og bram noen måneder tidligere.

Anstrengt mellom Apple og Palm

Ifølge Brighthand.com har Rubensteins "tyveri" av folk fra Apple gjort at de to selskapene nå har et forholdsvis anstrengt forhold.

Det er for øvrig kjent at Rubeinstein er mannen som skal vende skuta hos Palm. Nøyaktig hvordan dette skal gjøres, og hvilken rolle de tidligere Apple-ansatte har, er imidlertid ikke kjent.

Selskapet nøt tidligere stor suksess for blant annet Treo-serien med smarttelefoner. De siste årene har Palm slitt med synkende markedsandel, spesielt mot Blackberry og Iphone.

(Kilde: Brighthand.com, Valleywag.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen