motorola_wmc_rykte

Skal Motorola satse på mobil-TV?

Motorola har nok et visst behov for å flytte fokus fra selskapets kriserammede økonomi og ledelse om dagen. Dette sammen med det nært forestående World Mobile Congress neste uke har gjort at produsenten nå tirrer pressen med en kryptisk video om selskapets neste store satsning.

Se videoen under artikkelen.

I videoen kan vi se flere personer som går rundt og bærer på store TV-apparat, DVD-spillere og dataskjermer mens de går rundt på gaten. Dette er som alle forstår ikke bare bare, og filmsnutten ender med utsagnet "It doesn't need to be this hard". På siden står det "Media mobility does'nt be this hard".

Videoen har blitt sendt ut av Motorolas PR-byrå til samtlige av journalistene som skal på årets World Mobile Congress i Barcelona neste uke. Hva nøyaktig videoen er ment å forestille kan vi jo bare spekulere i, men ting kan altså tyde på at Motorola planlegger å lansere en telefon med fokus på media.

...kan det være denne?

Z8, Z10 og
Z8, Z10 og "Skarven". (Foto: ukjent)

I går dukket det også opp bilder av det som skal være Motorolas nye Z12. "Skarven", som telefonen visstnok skal hete internt, skal være oppfølger til Motorola Z8 og Motorola Z10, og ha både GPS og et fem megapiklsers kamera.

Dette kan gjøre telefonen til en interessant utfordrer til Nokia N95.

Utover dette er det nevnt få konkrete spesifikasjoner. Til tross for at "Skarven" har eksistert på ryktebørsen lenge, har Motorola tydeligvis klart å holde tett om forestående planer. Og for alt vi vet, kan "Skarven" være fiktiv og slett ikke Motorolas neste store satsning.

Den største nyheten ville kanskje være at Motorola klarte å få telefonen ut i butikkene, noe de så langt har slitt med å få til på både Motorola Z8 og Z10.

Klikk her for å se flere rykter fra Motorola >>>

(Kilder: Engadget, YouTube)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen